Over Ons

Ontstaan?

Tegels Van RielTegels van Riel: Reeds 3 generaties lang staat ons familiebedrijf paraat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en service voor al uw tegels en plaatsingen. Met het beste advies in tegels staan wij u met raad en daad bij . Bij ons wordt u persoonlijk begeleid in uw keuze naar de voor u best geschikte tegels.

De Cuyper & Van RoyDe Cuyper - Van Roy: Zijn twee Schoonbroers die eigenaar zijn van installatiebedrijf De Cuyper - Van Roy. Zij zijn samen begonnen in 2009 en hebben daarvoor beide tien jaar bij een werkgever gewerkt in de sector. Onze specialiteit is sanitair - verwarming en hernieuwbare energie.

De Brasschaatse badkamer renovatie is ontstaan door dat Van Roy Philippe en Van Riel Philippe de handen in elkaar geslagen hebben omdat de vraag naar totale renovaties van badkamer steeg en zij ieder in hun vakgebied willen blijven. Zo hadden we natuurlijk al snel sanitair, verwarming en vloer en tegelwerk onder één dak. Binnen onze familie hebben wij plafoneringsbedrijf namelijk Wouters uit Brasschaat en wij doen beroep op een professioneel elektriciteitsbedrijf. Zo hebben wij alles onder één dak

Zo ziet u dat wij allemaal lokale ondernemers binnen Brasschaat zijn.

Werking?

  1. U neemt contact op met ons of komt langs in onze winkel gelegen op de Miksebaan 5 te brasschaat en wij komen bij u langs voor opmeting, dus u hoeft zelf niets te tekenen of te schetsen.
  2. U komt langs in onze winkel en kiest tegels uit ons ruim assortiment. En u gaat langs bij één van onze vast groothandels Schrauwen, Alsan of Desco voor uw sanitaire toestellen.
  3. We brengen alles samen tot een volledige offerte.
  4. Na overeenkomst maken wij een planning op met onze vakmensen, die we na hun akkoord doorsturen naar jullie.
  5. Tijd om te genieten.